Biff foccacia burgers med yoghurt og rødbete relish
En helt vanlig hverdag og midt i uken. Mattips for en enkel hverdags middag på under 30minutter – middag x 5d = 30m. Jeg kan tenke med at istedenfor biff kunne man bruker kvernet lam, med dessverre er vi ikke i lam sesongen nå. Dette er et spennende og eksotisk vri på en burger og med sommer og grill sesong i sikte er det lurt å ta være på denne oppskriften.
Beef Foccacia burgers with yoghurt and beetroot relish
An ordinary everyday dinner in the middle of the week. My tips for an easy everyday meal in under 30 minutes – middag x 5d = 30m. Instead of beef, this would also be excellent with lamb, but here unfortunately lamb is not in season now. This is an exciting and exotic twist on a burger, and with summer and grilling right around the corner, take care of this recipe.


FREMGANGSMÅTE
- Skrell rødbete og løk. Finhakk løk og rev rødbete.
- Ha litt olje i en stekepanne og tilsett 1 løk og rødbete. Småkoke til rødbete er mykt.
- Finhakk 2 ss mynte.
- Bland sammen mynte, yoghurt og 1/2 ts spisskummen.
- Bland sammen den andre løk, egg, kvernet kjøtt og 1 ts spisskummen. Form i rundinger.
- Stek kjøttkake med litt olje i en stekepanne eller grill til brunet på begge sider.
- Tilsett sukker og eddik til rødbete og koke ned.
- Kutt foccacia i passelig biter. Rist.
- Servere foccacia toppet med ruccola, kjøttkake, yoghurt dressing og rødbete relish
INGREDIENSER
= 4 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
2 hvitløksbåt
1 1/2 ts spisskummen
100 gram sukker
1 egg
Olivenolje
160 ml epleeddik
Kjøp:-
400 gram kvernet biff
200 gram gresk yoghurt
2 løk
Pose ruccola blader
4 fersk rødbete
Fersk mynte blader
1 foccaciabrød
































































































































































































































