Bruschetta med salmalaks og mango
Hva for en helg vi har i vente her i Bergen. Det er Bergensfest, det er sommer og uansett grader stokken har ikke nådd 20 grader de siste 9 måneder, det regner ikke! Her kommer en smak av sommer. En super oppskrift til enten bruschetta eller som et salat. Få temperaturen opp med litt chili!
Bruschetta with sashimi salmon and mango
What a weekend we have ahead of us, here in Bergen. It is Bergen music festival, it is summer and even though the temperature has not risen over 20 degrees in the last 9 months, it is not raining! Her comes a taste of summer. A super recipe for either bruschetta or as a salad. Get the temperature up with a bit of chili!
FREMGANGSMÅTE
- Skrell rødløk og finhakk.
- Del chili i to på langs og fjern frø.
- Skrell mango og kutt i små biter.
- Rens og kutt paprika i små biter.
- Kutt salmalaks i små terninger.
- Bland kuttet råvarer i en stor bolle. Dryss med salt, pepper og presset saft av lime. Dryss med blader fra ca. halve koriander plante.
- Kutt bagett eller brød i skiver og rist.
- Servere ristet brød med salmalaks
INGREDIENSER
= 4 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
Maldon Salt
Pepper
Kjøp:-
Salmalaks filet
1 rødløk
1 rødchili
1 rød paprika
1 mango
1 lime
Fersk koriander
Bagett eller loff brød