Bernaise saus
Det er sommer og grill sesong. Jeg er alltid på jakt etter spennende sauser som tilbehør til grill mat. Det er mange oppskrifter til den klassisk saus. Jeg hadde hørt at bernaise var vanskelig å få til, men med disse enkelt, trinn på trinn oppskrift, du kan ikke ta feil. Ikke bare til kjøtt, men bernaise er også godt til fisk. Det beste av alt – det er fort gjort og godt fra bunnen av.
Bernaise Sauce
It is sommer and the season for grilling. I am always hunting for exciting sauces and condiments to grill food. There are many recipes out there for this classic sauce. I had heard that Bernaise was difficult to make, but with this easy, step by step recipe, you can’t go wrong. Not only for meat, Bernasie is also good with fish. The best of all – it is quick too and good from the ground up.

FREMGANGSMÅTE
- Egg og smør bør være rom temperert. Kutt smør i terninger.
- Del egg i to. Behold eggeplomme.
- Skrell sjalottløk og finhakk.
- Kok opp estragon eddik, sjalottløk, laurbærblad og hel pepper til redusert på 50%. Sil
- I en vann bad pisk eggeplomme med eddik. Tilsett smør litt og litt mens du fortsette å pisk til saus er tykk.
- Vann i bad må ikke koke.
Servere gjerne med en god biff.
INGREDIENSER
= 4 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
100 ml estragoneddik
1 laurbærblad
6 hel pepper
4 egg
250 gram meierier smør
Kjøp:-
3 sjalottløk
































































































































































































































