Bruschetta salat
En god bruschetta er bare nydelig og hver gang jeg spiser det så tenker jeg, «Hvorfor spiser jeg ikke bruschetta oftere? Det er jo så utrolig godt og så enkelt.» Hemmeligheten bak et godt resultat ligger i gode råvarer. Bruschetta kan nytes som lunsj, smårett eller forrett og hvorfor ikke som et salat og?
Bruschetta Salad
A good bruschetta is just wonderful and everytime I eat it, I think to myself «Why don’t I eat bruschetta more often? It is so good and so easy.” The secret behind a good result lies in good ingredients. Enjoy bruschetta as lunch, tapas or as a starter. Why not as a salad too?
FREMGANGSMÅTE
- Kutt brød i stor firkantet biter.
- Ha en god klunk olje i stekepanne og stek brød til sprø og gylden. Fjern brød fra olje og la renne av på kjøkken papir.
- Skrell rødløk. Kutt rødløk og tomater i stor biter.
- I serverings skål bland sammen rødløk, tomater, hjertesalat, 1 dl basilikum blader, 2 dl ruccola og brød.
- Riv parmesan ost gjerne med ostehøvel. Ha i salaten.
- Skrell hvitløk og press.
- Blend sammen ingrediensene til dressing 80 ml olivenolje, rødvinseddik, hvitløk og sukker. Gjerne rist i glass med lokk.
- Hell dressing over salat og servere.
INGREDIENSER
= 6 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
God brød f. eks bagett
Olivenolje
4 ss rødvinseddik
1 ts sukker
1 hvitløksbåt
Kjøp:-
3 tomater
1 rødløk
Ruccola
Fersk basilikum
Hjertesalat
80 gram Parmesan ost