Fisk – alt i ett
Alt i ett er så grei og en av mine favoritt måltider å lager. Hakk, stapp, inne i ovn og plutselig er middagen ferdig. I mellomtiden har du kanskje sett på et kles vask, støvsuget eller bare slappet av i beste stolen med en bok eller avisen. Det er luksus uansett hva du bruke tiden din til mens ovn jobbe for deg. middag x 5d = 30m, intelligent hverdags middag i under 30 minutter, men ikke bare det, denne oppskriften er helt fleksibelt. Man kan bruker hva som helst type fisk, skalldyr, mer eller mindre grønnsaker og urter. På sommeren, er det digg å kunne ut i hagen og plukke med seg urter av alle variasjoner og heve de også inne i folien. Jeg har brukt torsk og laks, squash, fennikel, purreløk og tomater som er kuttet i biter. Legg folie på stekebrett, ha fisk, grønnsaker, presset saft fra lime, hvitvins eddik, hvit balsamico, salt, pepper, estragon og timian på folie og brett opp til alt er forseglet. Stek i ovn 30 minutter, og servere folie pakker rett på tallerken. Alt deilig saften bli spart inne folie og det er deilig å trekke den opp med ris.
Fish – all in one
All in ones are easy and good and one of my favourite meals to make. Cut, pack, in the oven and suddenly dinner is ready. In the meantime, perhaps you have put a load of washing on, vacuumed or just relaxed in your favourite chair with a book or .. It is a luxury regardless of how you use your time whilst the oven is the work for you. middag x 5d = 30m, intelligent everyday meals in under 30 minutes, but not only that, this recipe is completely flexible. You can use which ever type of fish, shellfish, more or less vegetables and herbs. In the summer, it is cool to go out in the garden and pick any fresh herbs you have and add them to the packages. I have used cod, salmon, zucchini, fennel, leek and tomatoes cut in pieces. Lay a length of aluminium foil on a baking tray, put the fish, vegetables, pressed lime juice, white wine vinegar, white balsamic vinegar, salt, pepper, tarragon and thyme on the foil, then fold up all the edges and seal. Bake in the oven 30 minutes and serve the packages directly to the table. All that delicious juice is saved inside the foil packages and it is delicious to soak it all up with rice.
FREMGANGSMÅTE
1. Varm ovn til 200 grader.
2. Kutt fisk i jevn stor terninger.
3. Del purre i to på langs og vask godt. Kutt purre, squash og fennikel i skiver. Del tomater i små Båter.
4. Brett ut folie en lengde folie per person og del fisk og grønnsaker jevn på hver folie. Ha på 2 ss hvitvins eddik og 1 ss hvit balsamico, saften på en halv lime, 1 ss estragon, 1 ss timian, salt og pepper på hver.
5. Brett opp alle kanter og forsegle pakkene.
6. Legg pakkene på en ild fast eller stekebrett i ovn 30 minutter.
7. Kok ris i vann. Pakke serveres rett på tallerken med ris.
INGREDIENSER
= 4 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
Hvitvinseddik
Hvit creme balsamico
Maldon Salt
Pepper
Tørket estragon*
Tørket timian*
*kan erstattes med fersk urter
Ris
Aluminiums folie
Kjøp:-
Fiskefilet – torsk loins og laks uten skinn og bein
1 squash
2 fennikel
4 tomater
1 purre løk
2 sitron