Gulrotkake – enkelt og beste i langpanne
Jeg har bestilling for denne kaken på slutten av uken og jeg kom på at akkurat den mangler fra «mattips» og fortjener å være med. Jeg har en annen gulrotkake med mandler i rund form, som er også utrolig godt. Denne oppskriften har du fra før. Langpanne er alltid så kjekt og enkelt nå det er snakk om kake til mange. Mange kan det være på denne årstiden også med helligdager, avslutninger, fester og diverse. Ta være på den oppskriften og ta det frem neste gang en gulrotkake frister.
Carrot cake – Easy and best in a lamington tray
I have an order for this cake at the end of the week and I remembered that this one, is missing from my “blog” and deserves to be included. I have another carrot cake with almonds, in a round form, which is also amazing. You already have that recipe. Big size in a lamington tray is always great and easy when there is cake for many people. Many can there be at this time of the year with public holidays and parties for this and that. Take care of this recipe and take it out next time you feel like carrot cake.


FREMGANGSMÅTE
1. Varm ovn til 170 grader.
2. Et stykke bakepapir bløtes i vann og trykkes sammen.
Flate papir ut igjen og legg opp i langpanne form.
Det er mye letere å former papir på denne måten
3. Skrell og rev gulrøtter. Smelt 180 gram smør.
4. Pisk egg og sukker til den er lett og luftig. Pisk inn smeltet smør,
kanel, bakepulver og hvetemel.
5. Rør inn gulrøtter.
6. Hel røren i langpanne. Stek 40 minutter. Avkjøl.
7. Til glasur, pisk 180 gram smør, melis og vaniljesukker sammen med
Philadelphia. Bre glasuren utover avkjølte kaken.
Dryss med litt hakket valnøtter.
INGREDIENSER
= 16 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
2 egg
360 gram meieri smør
1 ts kanel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Kjøp:-
300 gram sukker
200 gram hvetemel
180 gram melis
Valnøtter
125 gram philadelphia ost
300 gram gulrøtter
































































































































































































































