Halloumi ost med baby salat blader og fennikel
1. Bland sammen 50/50 olje og hvitvins eddik. Tilsett 1 ss hvit balsamic, salt, pepper og knivsodd sukker. Gjerne rist sammen i en glass.
2. Anrett salat blader på serverings fat. Pynt med cherrytomater, tynn skiver fennikel og basilikum blader. Ha over dressingen.
3. Skjær Haloumi i skiver ca 1 cm tykk.
4. Varm opp en jern panne eller grill. Grill Haloumi på begge sider til gylden.
5. Legg osten på toppen av salat blader.
FREMGANGSMÅTE
1. Bland sammen 50/50 olje og hvitvins eddik. Tilsett 1 ss hvit balsamic, salt, pepper og knivsodd sukker. Gjerne rist sammen i en glass.
2. Anrett salat blader på serverings fat. Pynt med cherrytomater, tynn skiver fennikel og basilikum blader. Ha over dressingen.
3. Skjær Haloumi i skiver ca 1 cm tykk.
4. Varm opp en jern panne eller grill. Grill Haloumi på begge sider til gylden.
5. Legg osten på toppen av salat blader.
INGREDIENSER
= 2 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
Olivenolje
Hvitvinseddik
Hvit balsamico
Maldon Salt
Pepper
Sukker
Kjøp:-
200 gram Halloumi øst
Pack baby salat blad miks
Cherrytomater
Fennikel
Basilikum blader