Hjemmelaget tomatketchup
Det er mye skriv for tiden om hjemmelaget tomatketchup. Ikke så rart egentlig, vi er vel i høy sesong for grillmat og pølse, da sennep og ketchup naturlig høres hjemme. Jeg måtte utforske noe oppskrifter selv få å vite om hjemmelaget var virkelig så mye bedre en flaske på hylle. Svar er ja og uten tvil som alltid med alt godt fra bunnen av. Jeg mener rødløk gjøre den lille ekstra og gis en sødme som ellers ville ikke jeg har fått med vanlig løk. Gled deg til mer grilling med hjemmelaget tomatketchup. Sommer har muligens begynt på nytt.
Homemade tomato sauce
There is a lot written on homemade tomato sauce at the moment. Maybe not so strange since we are well into the high season for grilling and sausages, where mustard and ketchup are a must. I needed to experiment with some recipes myself to find out if homemade was really so much better than a bottle from the shelf. The answer is yes and without doubt. I believe that red onion gives that little extra sweetness that you would not get with an ordinary onion. Look forward to more grilling with homemade tomato sauce. Summer has possible began all over again.

FREMGANGSMÅTE
- Skrell og kutt rødløk i fin skiver.
- Varm olje i en stor gryte. Tilsett løk og frys til mykt.
- Hakk fersk tomat i biter.
- Ha tomater, tomatpure, hermetiske tomater, brun farin, eddik og salt sammen med løk.
- Småkoke 1 timer. Smak og evt. tilsett mer salt eller sukker. Alt etter smak.
- Kjør blanding gjennom et kjøkken maskin med blader eller stav mikser.
- Hell på glass.
INGREDIENSER
= 2 glass
Hva du bør ha i skapet fra før:-
2 ss olivenolje
1,5 dl brun farin
1 dl epleeddik
Maldon Salt
Kjøp:-
1 boks hermetiske tomater
2 ss tomatpure
3 fersk tomater
1 rødløk
































































































































































































































