Høstens svin og bønner gryte
Torsdag – middag x 5d = 30m. Svin er en mager kjøtt og lett i fett. Sammen med bønner denne middagen er et vitamin bombe fullt av antioksidanter og er helt ypperlig til en mørkt og kaldt vinter kveld. Høyt protein innhold i bønner gjør at du få metthets følelse. Denne kombinasjon gjøre det til en vinner måltid, og ikke minst den smaker bra. Hva sa jeg på mandag? – slappe av det er snart helg!
Pork casserole with beans
Thursday – middag x 5d = 30m. Pork is a lean meat, low in fat. Together with beans, this recipe is a vitamin bomb full of antioxidants and is fantastic for a dark and cold winter night. A high protein content in the beans will give you the feeling of being full and satisfied. This combination makes it a winner dinner, not to mention it tastes great. What did I say on Monday? – relax, it will be Friday again soon!
FREMGANGSMÅTE
1. Kutt svine fillet i middels stor terninger.
2. Varm 2 ss olje i en stor kjele. Brun kjøtt rask.
3. Dryss kjøtt med salt og pepper og hell i kjøtt kraft. La kjøtt trekke i 15 minutter.
4. Kok poteter i vann
5. Skrell gulrøtter og kutt i små terninger. Purre deles i to på langs. Vask godt og kutt i skiver. Fjern kjernen fra fennikel og kutt i terninger.
6. Tilsett grønnsaker i gryte med kjøtt, tomater og tomatpure.
7. Sil kraften fra bønner og ha dem over i gryte.
8. Servere gryte med kokt potet
INGREDIENSER
= 4 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
Olivenolje
Maldon salt
Pepper
Kjøp:-
400 gram stykke svinefilet
250ml Jacobs kjøtt kraft
2 gulrøtter
1 purre
1/2 fennikel
Ny poteter
1 boks hermetisk tomater
1 boks tomatpure
1 boks rød bønner