Kinakål og eple salat med kikerter
I går var oppstart til høstens yoga kurs med Merete. Det var som vanlig en opplevelse for kropp og sjel. Jeg var inspirert til fortsette med å pleie med selv da jeg kom hjem og laget et sundt lunsj, igjen med råvarer fra eget hagen – epler. Epletre er 20 meter fra min kjøkken dør. Det kan ikke være mer fersk en det. Min kinakål og eple salat med kikerter er min første innlegg i da som kommer til å bli «yoga meny».
Takk Merete for inspirasjonen, og takk til naturen som gjøre det mulig å henter utsøkt råvarer.
Chinese cabbage and apple salad with chickpeas
Yesterday, was the start of autumn’s yoga With Marete. It was as usual an experience for the body and soul. I was inspired to continue looking after myself when I came home, and made a healthy lunch, again With ingredients from my own garden – apples. The apple trees are 20 meters from my Kitchen door. It can’t be any fresher than that. My chinese cabbage salad with chick peas is my first article in what will come to be «yoga menu».
FREMGANGSMÅTE
- Skrell epler. Fjern kjerne. Kutt i båter og deretter fin skiver
- Kutt kinakål i fin strimler og sjallottløk i fin skiver.
- Sil ut veske fra kikerter.
- Blend sammen dressing – epleeddik, olje, honning, salt og pepper
- I en bolle bland kinakål, eple, sjallottløk, kikerter og dressing sammen.
- Marinere i 10 minutter før du tilsett bladene fra bladpersillen.
INGREDIENSER
= 4 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
3 ss epleeddik
3 ss rapsolje
1 ts akasiehonning
Maldon Salt
Pepper
Kjøp:
2 – 3 epler
1/2 kinakål
1 sjalotløk
1/2 bunt bladpersille
Små boks ca 150 gram hermetisk kikerter