Knekkebrød
1. Varm stekeovn til 160 grader med varmluft
2. Bland alle ingrediensene sammen og legg til svelle 10 minutter
3. Dekk 3 steke brett med bakepapir
4. Fordel deigen mellom steke brettene og flate ut med slikkepott
5. Stek 25 minutter
6. Bruk pizzahjul og lage rutenett på knekkebrødene
7. Flyt plassering og bytt rundt i ovn hver 25 minutter
8. Etter 75 minutter snu knekkebrød og stek videre 10 minutter. De skal være sprø på begge sider. Fjern fra papir eller steke brett med en gang og avkjøl i kurv
Oppbevares luftig for eksempel i brød boks eller kurv
FREMGANGSMÅTE
1. Varm stekeovn til 160 grader med varmluft
2. Bland alle ingrediensene sammen og legg til svelle 10 minutter
3. Dekk 3 steke brett med bakepapir
4. Fordel deigen mellom steke brettene og flate ut med slikkepott
5. Stek 25 minutter
6. Bruk pizzahjul og lage rutenett på knekkebrødene
7. Flyt plassering og bytt rundt i ovn hver 25 minutter
8. Etter 75 minutter snu knekkebrød og stek videre 10 minutter. De skal være sprø på begge sider. Fjern fra papir eller steke brett med en gang og avkjøl i kurv
Oppbevares luftig for eksempel i brød boks eller kurv
INGREDIENSER
= ca 24 eller 3 bake brett
2 dl havregryn
2 dl sammalt rug mel
2 dl solsikkerfrø
2 dl havrekli
2 dl sesamfrø
1 dl kruskakli
1 dl gresskarkfrø
1 dl linfrø
2 ts salt
8 dl vann
Bakepapir