Kylling med nudler og østerssaus
Middager som smaker himmelsk, ta lite tid, og i denne måned etter jul – under budsjett. Det må være ideelt. Dagens faller i kategorien som jeg kaller middag x 5d = 30m. Intelligent hverdags middager under 30 minutter. Som et ekstra bonus, er den lav i fett og inneholder nydelig fersk grønnsakene som er ikke bare bra for oss, men se fristende ut og. En liten smak av Østen igjen, det har vært en stund siden.
Chicken with noodles and Oyster sauce
Dinners that taste great, take little time to prepare, and this month after Christmas – are under budget. That must be ideal. Today’s falls into the category that I call middag x 5d = 30m. Intelligent everyday meals under 30 minutes. As an extra bonus, this is low in fat and contains delicious fresh vegetables that are not only good for us, but look inviting too. A little taste of Asia again, it has been a while.

FREMGANGSMÅTE
1. Skrell hvitløkbåter og kutt i fin skiver. Legg til siden.
2. Kutt kylling i fin strimler.
3. Skrell løk. Kutt paprika, løk og kina kål i fin strimler.
4. Kok opp 1 dl vann. Ha over nudler i en bolle. Nudler skal trekke i Ca 5 minutter. Sil.
5. Ha 3 ss olje i en stekepanne eller wok. Brun kylling. Legg til siden.
6. Tilsett 1 ss mer olje og fres løk, paprika og kina kål et par minutter.
7. I en annen stekepanne varm 1/2 dl olje og fritere hvitløk skiver til Gylden. Fjern og legg på papir.
8. Ha spinat blader, 0,75 dl østersaus og 6 ss soyasaus i grønnsakene og rør sammen. Tilsett kokt kylling og nudler. Bland godt sammen.
9. Servere med dryss av plukket blader fra halve koriander og sprø hvitløk skiver.
INGREDIENSER
= 4 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
Peanøttolje
Soyasaus
4 hvitløks fedd
Kjøp:-
4 kyllingfilet
Pakk med nudler – Hokkien
Østersaus
1 rød paprika
1 rødløk
1/2 kinakål
1/2 pose spinat blader
Fersk koriander
































































































































































































































