Kylling og avokado burger med remuladesaus
Jeg kjenner ingen som ikke liker hamburger. Men hamburger kan kommer i mange varianter og trengs ikke kun å være den fra gatekjøkken eller ferge kaien, men dårlig kjøtt kvalitet, ferdig hamburger dressing, og en haug fett pommes frittes til. Jeg er bevisst på en sunnere livstil for hele familien, hverdags måltider som gå fort å lager og er laget fra bunn av. Med andre ord, ikke pose mat. I går, fast food middagen vår, var en kylling fillet hamburger med avocado og remulade. Det var så enkelt som å kutte dypt snitt i begge sider av kylling fillet og stek. (Jeg er så heldig som har en jern grill plate i kjøkkenet.) Riste hamburgerbrød, kutte avocado og litt salat. Remuladen lages ved å blande sammen kesam, sylteagurk, kapers, sennep, karri, hvitvinseddik, salt og pepper i kjøkken maskin – middag x 5d = 30m. Intelligent hverdags middag under 30 minutter . Du kan variere burgeren ved å tilsett sopp, øst, parmaskinke, soltørket tomat…..det er kun fantasien som begrenser.
Hamburger with more – a nice everyday meal
I don’t know of anyone who doesn’t like hamburgers. Hamburgers can come in many forms and do not have to be the type from the roadside takeaway, with bad quality meat, ready made hamburger dressing and a pile of greasy chips. I am conscious of a healthier lifestyle for myself and my family, everyday meals that are quick to make and are made from the scratch. In other words, no packaged foods. Yesterday, Our fast food dinner was a chicken breast hamburger with avocado and remulade dressing. It was so easy as cutting a deep slice in each side of the chicken and to cook it. (I am so lucky to have an iron grill in my kitchen.) Toast the hamburger bread, cut the avocado and a little salad. The remulade sauce is made with mixing *kesam, pickled cucumber, capers, mustard, curry, white wine vinegar, salt and pepper in a blender – middag x 5d = 30m. An intelligent every day meal under 30 minuttes. . You can make other varieties of burgers by adding mushrooms, cheese, parma ham, sun dried tomatoes….. use your fantasy
*Kesam is a low fat dairy product in Norway, which is a mixture of soured milk and cheese solids removed during the cheese making process. It is similar to a smooth cottage cheese.
FREMGANGSMÅTE
1. Finhakk sylteagurk og kapers. I en bolle,
2. bland sammen majones, kesam, sylteagurk, kapers, sennep, 1/2 ts kurri, 1ts hvitvins eddik, salt og pepper.
3. Kutt dyp snitter i kylling fileter og stek eller grill med litt olje.
4. Del brød i to og rist hamburger brød på begge sider. Smør begge sider med remulade
5. Skrell avokado og fjern stein. Kutt i tynn skiver.
6. Legg kylling på den ene halv brød.
7. Pa den andre brød, legg salat blader, et skiver rød løk og skiver tomat (alt etter smak) og dryss med salt og pepper. Gjerne pynt tallerken med ekstra avokado eller salat blader.
INGREDIENSER
= 4 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
Maldon Salt
Pepper
Karri pulver
Hvitvinseddik
Olivenolje
1 dl majones
1 ss sylteagurk
1 ss kapers
1 ts dijon sennep
Kjøp:-
4 kyllingfilet
1 dl kesam
4 Hamburgerbrød
2 avokado
Salat blader
Rødløk
Tomat