Kylling, quinoa og grønnkål suppe
Dette må være en av det sunneste ting man kan spise. Hvis det var ikke nok, smake det utrolig bra. Hvis noen prøve å fortelle at sundt mat smaker dårlig, du få lager denne og de er garantert å snu om på meninger. Jeg hadde hørt mye om quinoa, og innrømme at det var første gang jeg har brukt det. Det kommer ikke til å bli det siste. Det skal brukes som erstatning til ris og potet.
Chicken, Quinoa and Kale soup
This must be, one of the healthiest things you can eat. If that was not enough, it tasted fantastic too. If someone tries to tell you that healthy food doesn’t taste good, make this and they are guaranteed to change their opinion. I have heard a lot about Quinoa, and admit that this was the first time I have used it. It will not be the last time. I will use it as an alternative to rice and potatoes
FREMGANGSMÅTE
- Kutt kyllingfilet i terninger.
- Ha en klunk olje i en stor gryte og tilsett kylling.
- Skrell løk og hvitløk. Finhakk.
- Hakk selleri.
- Tilsett løk, hvitløk, selleri, timian og rosmarin i gryte. Rør om og fres i ca 5 minutter i olje.
- Tilsett kyllingkraft.
- Sett på lokk og småkoke i 30 minutter.
- Rens og sil bønner.
- Hakk 5 ss bladpersille
- Tilsett bønner og mesteparten av grønnkål, bladpersille og presset saft av halve sitron.
- Smak til med salt og pepper.
INGREDIENSER
= 6 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
Olivenolje
1 ss timian
1 ss rosmarin
Salt
Pepper
Kjøp:-
3 kyllingbryst filet
1 løk
4 stang selleri
4 hvitløksbåter
Fersk bladpersille
Fersk sitron
1 pose grønnkål
1,5 dl quinoa
400 gram hermetisk hvit bønner
2 l kyllingkraft