Kyllingklubber med grillsaus
Sommer, sol og grill. Kyllinglubber er en favoritt på grill. Husk å snu de ofte gjennom grilling! Den marinade og grillsaus er selvsagt godt fra bunnen av og fort å lager. Den god skarp smaks kombinasjon av asiatiske krydder gjøre marinerings tid kort. Kun 30 minutter i saus på forhånd er nok. Kos dere i helgen og fyre på grillen.
Chicken legs with BBQ sauce
Summer, sunshine and BBQ. Chicken legs are a favourite on the grill. Remember to turn them often during grilling! This marinade and BBQ sauce is naturally good from the ground up and quick to make. The good and sharp taste combination of Asian spices make marinating time short. Only 30 minutes in the sauce is enough. Enjoy the weekend and fire up the grill.


FREMGANGSMÅTE
- Bland sammen alle krydder med mørtel til en fin pulver.
- Del chili i to på langs og fjern frø. Finhakk. Skrell ingefær og fin riv.
- I en bolle bland krydder med en klype salt, sesamolje, raps olje chili og ingefær.
- Marinere kyllingklubber i marinade i minst 30 minutter.
- Grill klubber til gylden. Husk å snu ofte.
- Pensle klubber med søt chilisaus mot slutten av grilltiden
INGREDIENSER
= 4 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
1 ts kanel
1 ts nellik
1 ts fennikel frø
1 ts stjerneanis
1 ts szechuan pepper *asiatiske dagligvarer
Maldon Salt
1/2 ts sesamolje
5 ss rapsolje
Søt chilisaus
Kjøp:-
1 kg kyllingklubber
5cm lang stykke fersk ingefær
1 rød chili
































































































































































































































