Lammegryte med quinoa
Lam sesong er rett rundt hjørne. Jeg har gledet sånn og til flere vidunderlig lam middager fremover. Lam gjøre meg til tenke tilbake til min barndom i Australia og Mamma’s lammekoteletter, som er en av det beste jeg vet. Jeg begynte litt tidlig med kick off for sesongen med en enkelt alt i ett gryte. Den smaker fantastisk og er sundt i tillegg. Høsten byr på mye godt.
Lamb casserole with Quinoa
Lamb season is just around the corner. I have been looking forward to it and many wonderful lamb dinners ahead. Lamb makes me think back to my childhood in Australia and Mum’s lamb chops, which are one of the best things I know. I began early kicking off the lamb season with an easy all in one casserole. It tastes fantastic and is healthy too. Autumn is a great time of the year.
FREMGANGSMÅTE
- Ha en god klunk olje i en stor gryte
- Krydre lam med salt og pepper på begge sider. Fres lam i gryte til brunet på begge sider. Fjern.
- Skrell løk, hvitløk og gulrøtter. Hakk løk, hvitløk, gulrøtter og selleri.
- Knyte bunt fersk timian med hyssing.
- Fres grønnsakene i gryte til løk er mykt. Tilsett timian, hakket tomater, tomatpure og kraft.
- Småkoke under lokk i 45 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Kok quinoa i vann
- Fjern timian fra gryte før servering.
- Servere med quinoa og dryss med hakket bladpersille.
INGREDIENSER
= 4 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
2 hvitløksbåter
Olivenolje
Salt
Pepper
Kjøp:
800 gram lamme skiver meg marg og bein
1 løk
3 gulrøtter
3 stang selleri
Fersk timian
Bladpersille
1 boks hermetiske hakket tomater
1 boks tomatpure
250ml kjøtt kraft