Pizza med blomkålbunn
Jeg like å tror at jeg er oppdatert til enhver tid! Men kan innrømme at verdens heteste pizza nyheter har gått forbi meg til nettopp nå. Nå folkens, er det fullt mulig og spise pizza og slanke deg samtidig. Utrolig men helt sånt. Akkurat som før kan du pynte og legge på din favoritt tilbehør på toppen, her er det bare fantasien som begrenser. I denne høy tiden for kalorier, sjokolade og kos, du kan fra nå av spise pizza med det beste god samvittighet.
Pizza with Cauliflower Crust
I like to believe that I am up to date with the latest. I admit though, that the world’s hottest pizza news has gone right past me up until now. Now people, it is fully possible to eat pizza and diet at the same time. Unbelievable but true. Just as before, you can decorate the pizza with your favourite toppings, the sky is the limit here. In this high season for calories, chocolate and good company, you can from now, eat pizza with the best conscious.
FREMGANGSMÅTE
1. Kok opp en kjele med vann.
2. Rens blomkål for blader og skjær vekk kjerne. Del blomkål i mindre biter.
3. Ha blomkål i kokende vann og kok 5 minutter. Sil. Legg blomkål mellom to rent kjøkkenhåndklær og press ut alle vann. Avkjøl litt.
4. Varm ovn til 200 grader
5. I en kjøkken maskin med kniver blend mandler til et fin mel.
6. Kjør blomkål gjennom kjøkken maskin. Det skal se ut som ris.
7. Blend sammen mandler, egg, oregano og blomkål.
8. Dekk en stekebrett med bakepapir. Ha røre midt på og flate ut med hånd eller et kjevle til Du har en fin og passelig runding.
9. Stek bunn i ovn 20 minutter. Bunn skal være gylden og sprø.
10. Etter 20 minutter, dekk bunn til med din favoritt pizza tilbehør.
11. Stek på nytt i ca 10 minutter eller til osten smelte eller toppingen er sprø
Bilde vises hjemmelagde tomatsaus, mozarella, ruccola, geitost og spekeskinke
INGREDIENSER
= ca. 30 cm Ø pizza til 2-4 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
2 ss oregano
2 egg
Bakepapir
Kjøp:-
1 høde blomkål
100 gram mandler