Prima Jæren svinecarre med bacon spinatstuing
Som folk flest er jeg villig å betaler litt mer for kvalitets råvarer, særlig nå det kommer til kjøtt og grønnsaker. Jeg kan helst sparer på andre ting. Disse svinecarrè fra Jæren måtte jeg bare kjøpe da jeg handlet inn for sondags familie middag. I grønt avdelingen fikk jeg øye på Bjærtnes og Hoel sine små poteter som var så delikat og vakkert, jeg bestemt meg få ikke å gjøre noe mer med de en a koke de opp i vann. Det samme gjelder svine carrè også – kun et dryss med salt og pepper og stek i panne med litt olje. Tallerken trengte vel litt mer farge, og med et pose spinat fra kjøleskapet dempet med bacon og sjallottløk var middag klar. En til middag x 5d = 30m. En hverdags middag laget i under 30 minutter.
Prime quality with delicious small potatoes from Bjærtnes og Hoel
As most people, I am willing to pay a little more for quality ingredients, especially when it comes to meat and vegetables. I can always choose to save on other things. I just had to buy these pork chops from the Jæren region in Norway, when I saw them when shopping for the family’s Sunday dinner. In the green’s department I laid my eyes on Bjærtnes and Hoel’s small baby potatoes that looked so delicate and beautiful, I decided not to do anything with them but to cook them in water. The same applied to the pork – just a drizzle of salt and pepper, and into the frying pan with a little oil. The plate needed a little colour, and with a bag of spinach in the refrigerator steamed with bacon and onion, dinner was ready. One more middag x 5d = 30m. An everyday dinner made in under 30 minutes.
FREMGANGSMÅTE
1. Kok poteter i vann
2. Dryss svine med salt og pepper. Stek i en klunk olje på begge sider til kokt gjennom.
3. Skrell sjallottløk. Kutt sjallottløk og bacon i jevnTerninger.
4. Bacon og løk stekes i panne til løk er gjennomsiktig. Tilsett spinat og rør sammen til spinat er mykt.
5. Servere spinat blandingen, med svine og kokt Poteter.
INGREDIENSER
= 4 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
Olivenolje
Maldon Salt
Pepper
Kjøp:-
4 prima Jæren svinecarre koteletter
1 pakk bacon skiver uten svor
1 pakk Bjærtnes og Hoel små poteter
2 pakk spinat
1 sjalottløk