Reker med chili salt
Mens dagens middag er sikkert i boks, kan vi begynner med planlegging til neste stor måltid. God planlegging er nøkkel til suksess og kan sparer begge tid og penger. Til i morgen, gjerne prøve denne reker oppskrift med deilig chili salt! Den er nydelig som et forrett, små rett eller som snacks mens du nyte noe godt i glasset og kose deg med hovedretten.
Shrimp with chili salt
Whilst this evening’s meal is surely under control, we can begin with planning for tomorrow’s next big meal. Good planning is the key to success and can save both time and money. For tomorrow, try this shrimp recipe with delicious chili salt. It is wonderful as a starter, small course or as a snack whilst you enjoy a good glass of wine and prepare the main course.
FREMGANGSMÅTE
- Varm ovn til 220 grader og dekk en ildfast brett med bakepapir
- Skrell reker men beholder halen.
- Bland sammen yoghurt, majones, rivet skallet av sitron og presset saft fra halve sitron.
- Finhakk 1 ss bladpersille od dryss over dypping saus.
- Bland sammen salt og chiliflak.
- Fordel reker over brett og dryss med chili salt samt olivenolje.
- Stek 10 minutter eller til reker skifte farge.
- Servere reker med dypping saus
INGREDIENSER
= 4 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
2 ss olivenolje
2 ts Maldon Salt
1/2 ts tørket chiliflak
4 ss Majones
Bakepapir
Kjøp:-
1 kg grønn reker
280 gram Gresk yoghurt
Fersk bladpersille
1 sitron