Rømmegrøt til 17. mai
Gratulerer med dagen Norge i rødt, hvit og blått. 17. mai er ikke det samme uten tradisjoner og rømmegrøt er en av tradisjoner, og som er alle best laget fra bunnen av. Man kan ikke overbeviser meg at «pose» mat ta mindre tid en denne oppskriften. Mat godt fra bunnen av er alltid best. Ha en fortsatt fin 17 mai feiring.
Sour cream porridge to 17 May
Happy birthday Norway in red, white and blue. 17 May is not the same without traditions and sour cream porridge is one of those traditions, and best made from scratch. You cannot convince me that “readymade” takes less time than this recipe. Food that is good from the bottom up is always best. Continue to have a great 17 May.

FREMGANGSMÅTE
1. Varm rømme i en stor gryte. Rør om mens du tilsett 1 dl hvetemel.
2. Fjern smør som piple frem med et skje og holde den varm.
3. Dryss på resten av melet, rør godt og spe med melk til grøten er passe tykk.
Servere rømmegrøt med spart smør, sukker, kanel og fenelår
INGREDIENSER
= 4 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
2 dl hvetemel
Sukker
kanel
Kjøp:-
2 beger seter rømme
5 dl H melk
Fenelår
































































































































































































































