Sesam grillet laks med soyadressing
En laksefilet er stor sett hverdags kost men det trengs ikke å være kjedelig for det! Med litt fantasi og et par enkelt ingrediensene du sikkert finner i skapet kan den hverdags middag bli til noe helt annet. Det var en overraskelse om hvor godt den egentlig var, og hele familien er helt enig. Det er eksotisk med en asiatiske vri og best av alt, middag x 5d=30m og laget fra bunnen av på under 30 minutter.
Sesame grilled salmon with soya sauce dressing
A slice of salmon is really an everyday meal, but it doesn’t need to be boring! With a bit of fantasy and a few simple ingredients you probably already have in your cupboard, this everyday meal can be something completely different. It was a surprise on how good it was, and the whole family agreed. It is exotic with an Asian twist and best of all, middag x 5d=30m and made from the ground up in under 30 minutes.

FREMGANGSMÅTE
- Pensle laksefilet med sesamolje.
- Skru stekepanne, jernplate eller grill på høy varmen. Stek laksefilet på 1 minutt. Pensle andre side med sesamolje og snu. Stek 1 minutt på andre side. Fjern fra varme og hvil på en tallerken. Dryss laks med sesamfrø.
- Bland sammen soya, sukker og saft fra presset lime, gjerne rist i glass med lokk.
- Skrell avocado og kutt i fin skiver. Kutt agurk i fin strimler med ostehøvel. Kutt tomat i fin skiver.
- Anrett avocado, agurk, salat og tomat på serverings tallerken med soyadressing. Legg på laksefilet og servere.
INGREDIENSER
= 2 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:
1 ss sesamolje
1/2 dl soyasaus
3 ts sukker
Sesamfrø
Kjøp:-
Laksefilet uten skinn og bein
Fersk lime
Avocado
Salat
Agurk
Tomat
































































































































































































































