Steinbitkaker
Prøv Steinbitkaker fredag hjem hos deg selv. Laget fra bunnen av er det 100% fisk, 100% godt og 100% sundt. Å lager kakene helt fra scratch, trengs ikke å ta lang tid heller. Dette er en til eksempel på min middag x 5d = 30m. Enkel hverdags middag i under 30 minutter. Stole på meg, det er verdt et forsøk.
Monkfish cakes
Try Monkfish cakes friday at home. Made from scratch, they are 100% fish, 100% delicious and 100% healthy. Making them from scratch does not need to take a long time either. This is one more example of my middag x 5d = 30m. Simple everyday meals in under 30 minutes. Trust me, this is worth a try.
FREMGANGSMÅTE
1. Skrell løk og hvitløk. Grov hakk.
2. I en kjøkken maskin med kniver, blend løk, hvitløk,
6 ss bladpersille blader og fisk til en fin blanding.
3. I en stor boller bland fisk sammen med potetmel, fløte, salt og pepper.
4. Varm 50 gram smør i et stekepanne sammen med et klunk olje. Ha et par skje Størrelse bolle av fisk og press ned med baksiden av skje. Stek på begge sider til Gylden. Snu ofte.
5. Fiskekaker er klar til servere sammen som avbildet med et råkost salat
INGREDIENSER
= 4 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
1/2 dl Potetmel
Maldon Salt
Pepper
3 hvitløksfedd
Meierier smør
Olivenolje
Kjøp:-
Ca 500 gram steinbitfilet
Ca 300 gram torskefilet
Bladpersille
1 små løk
1 dl kremfløte