Tacofylt søtpaprika
Den beste taco denne siden av Atlantahavet. Alt krydder er blandet selv – her finnes det ikke «pose» eller snarveier. Hvorfor trenger man ta snarveier, da hele oppskriften lages på under 30 minutter – middag x 5d = 30m og er godt fra bunnen av. Jeg lover at smaken på taco var mye bedre en noe «pose» jeg har smakt tidligere. Prøv den…du er garantert enige.
Taco filled sweet capsicum
The best Taco this side of the Atlantic. All the spices were mixed by hand – as you will not find any packages or shortcuts here. Why do you need to take shortcuts when the whole recipe is made in under 30 minutes – middag x 5d = 30m and is good from the ground up. I promise that the taste was also much better than any “packages” I have tasted before. Try it….I guarantee that you will agree.
FREMGANGSMÅTE
1. Del paprika i to på langs og rens for frø.
2. Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett paprika og kok i to minutter. Sil og legg på Kjøkkenpapir for avrenning.
3. Varm ovn til 200 grader.
4. Skrell hvitløk og press.
5. Åpne kidneybønner, sil og skyll i rennende vann.
6. Varm et klunk olivenolje i en stekepanne. Tilsett kjøttdeig og brun på høy varme.
7. Ha i bønner og alle tørr urter. Tilsett 2 dl vann og småkoke uten lokk i ca 10 minutter
til det meste av væsken har fordampet.
8. Sil mais og ha sammen med kjøttet.
9. Legg paprika på en ild fast form eller ovnsbrett.
10. Fyll paprika halvdelene med kjøtt. Dryss med revet ost. Stek i ovn ca. 8 minutter til osten smelte.
Servere paprika med tortillachips, salat blader og rømme.
INGREDIENSER
= 4 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
Oliven olje
1 ts salt
1 ts pepper
2 ts spisskummen
2 ts malt koriander
1 ts chilipulver
1 ts cayennepepper
1 ts paprikapulver
1 hvitløksbåt
Kjøp:-
400 gram kjøttdeig
100 gram revet ost
1 beger rømme
4 stykk søte paprika
Salat
1 boks mais ca. 200 gram
1 hermetisk boks kidneybønner
1 pose tortillachips