Tomatpai med sennep og løk
Hos mange er pizza på menyen i løpet av helgen. Jeg har funnet på en oppskrift som er ganske likt men mye bedre i min mening. De er heller ikke vanskeligere en hjemmelaget pizza og tas noe lunde samme tiden. Jeg tenke at det kan også være et lunsj rett eller en god valg til kurv fest. Den kommer på menyen til icookkitchen!
Tomato Pie with mustard and onions
Pizza is on the menu for most of us at some time during weekends. I have found a recipe quite like Pizza, but much better in my opinion. It is no more difficult than homemade pizza either, and takes about the same time to make. It can be a great lunch recipe and a good choice for taking a plate parties. It will be on the menu at icookkitchen!
FREMGANGSMÅTE
- Kutt smør i små terninger
- I en bolle ha i hvetemel og smør. Smule sammen med fingrene.
- Fin riv ost. Ha ost og egg sammen med hvetemel og bland/elt sammen til en deig. Dekk med plastikkfolie og avkjøl i kjøleskap 20 minutter.
- Varm ovn til 190 grader.
- Spray paiform med formfett.
- Skrell løk og kutt i fin skiver. Kutt paprika i strimler.
- Ha en klunk olje i en stekepanne og stek løk og paprika til mykt. Tilsett 2 ss fersk timian blader, salt og pepper.
- Riv cheddar. Kutt tomater i båter.
- Kjevle ut deigen mellom 2 lag plastikkfolie til en runding som passer paiform. Forsiktig press ned i. Dytt ned langs toppen slik at du få en tykk kant. Dekk paibunn med papir og hel over ris eller bønner.
- Stek i ovn 10 minutter. Fjern ris eller bønner og papir. Stek 5 minutter til.
- Smør paibunn med dijon sennep og fordel tomat båter. Fordel løk og tilslutt revet ost. Krydre med salt og pepper.
- Stek i ovn 20 minutter til pai er gylden og sprø.
INGREDIENSER
= 8 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:-
Olivenolje
3 ss dijonsennep
Maldon Salt
Pepper
200 gram hvetemel
100 gram meierier smør
50 gram parmesanost
1 egg
Matpapir
Plastikkfolie
Ris eller bønner for vekt
Formfett
Kjøp:-
1 paprika
2 rødløk
6 roma tomater
Fersk timian
200 gram cheddar ost