Torsk med chili og paprika
Enkelt og ukomplisert er dagens tema. middag x 5d = 30m. Fersk råvarer er nøkkel til et vellykket måltid. Utsende har også mye å si. Jeg holder ukens kjærlighets tema mot Valentine’s Dag og valgt en innbydende rød farge i dag. Chili mengde var helt rett for meg, men til barnet må det sikkert reduseres eller utelates helt. Det er tiden for torsk, tiden for Valentine’s Dag og mulighet for a krydre opp hverdagen din med chili i en enkelt hverdags rett under 30 minutter.
Norwegain Cod filet with chilli and capsicum
Easy and uncomplicated is today’s theme. middag x 5d = 30m. Fresh ingredients are the key to a successful dinner. Who it looks has also a lot to say. I am holding on to this week’s love theme towards Valentine’s Day and have chosen this inviting red colour. The amount of chili was perfect for me, but reduced it for children, or leave it out. It is the season for Cod in Norway, the time for Valentine’s Day, spice up your day with chili and an easy everyday meal under 30 minutes.
FREMGANGSMÅTE
1. Varm ovn til 180 grader
2. Kok ris i vann
3. Smør bunnen av ild fast form
4. Smelt smør.
5. Kutt paprika i tynn strimler.
6. Del chili i to på langs og fjern frø.
7. Legg torskeloins på ild fast form. Dryss med salt og pepper. Ha over chili, paprika, salat blader og ca 1 dl basilikum blader. Dryss med et klunk oliven olje.
8. Dekk med aluminiums folie og stek i ovn 20 minutter.
Servere i ild fast rett på bordet med ris på siden
INGREDIENSER
= 2 personer
Hva du bør ha i skapet fra før:
Olivenolje
Maldon Salt
Pepper
50 gram meierier smør +
Aluminiums folie
Kjøp:-
4 torskeloins
1 rød paprika
1 rød chili
Pose baby salat eller spinat blader
Fersk basilikum
Ris