Skole & Barnehager

Si farvel til gamle brødskiver og kjedelig pålegg

Kostholdsundersøkelser har vist at norske barn spiser for mye sukker og fett, særlig mettet fett, og for lite frukt, grønnsaker, grovt brød, fisk og annen sjømat.

Energi og næringsstoffer er nødvendige for kroppens vekst og utvikling og for å opprettholde kroppens normale funksjoner.

Godt tilrettelagt måltider utvikler matglede og gjør at barna utvider sitt spekter av mat som de spiser. Samtidig gir det økt overskudd og trivsel.

Små kropper trenger drivstoff (energi) for å vokse og fungere. Vi gir ditt barn en verdifull lunsj, variert og godt sammensatt med spennende brødmat – grovt brød fersk fra bakeri, grønnsaker, salater og frukt.

Riktig og næringsrik mat har positive effekter i forhold til blant annet helse, læring, vekst, utvikling, tannhelse og forebygging av overvekt. Grunnlaget for et sunt og variert kosthold legges i barneårene og kan forebygge sykdom i voksen alder.

Våre ernæringseksperter vet hva ditt barn trenger og vi levere lunsj til din skole eller barnehager merket med barnets navn, på det tidspunkt du ber om.